Υπηρεσίες

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και του επαγγελματικού εξοπλισμού, η Euroklima προσφέρει άπειρες λύσεις για κάθε είδους ανάγκη.

Κατασκευή Καταστημάτων

Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης του καταστήματός σας, από έμπειρους αρχιτέκτονες και τεχνικούς, με τα καλύτερα υλικά στις σωστές τιμές.

Η Euroklima εισάγει και εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής τόσο σε επίπεδο μηχανημάτων και κατασκευών όσο και σε αναλώσιμα είδη.

Βιομηχανική Ψύξη

Η ψύξη του εξοπλισμού είναι σημαντική για όλες τις βιομηχανικές διαδικασίες παραγωγής.

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας στον τομέα της βιομηχανικής ψύξης, μας δίνει την δυνατότητας να ανταποκριθούμε στην ζήτηση οιασδήποτε συμβατικής ή ειδικής εγκατάστασης.

Συστήματα Εξαερισμού

Η κυριότερη αιτία για την κακή ποιότητα του αέρα, είναι η απουσία καλών συστημάτων εξαερισμού όπως επίσης η ανεπάρκεια της συντήρησής τους.

Ο εξαερισμός που σας προσφέρει η εταιρεία μας διαθέτει κομψό σχεδιασμό στα συστήματά του, χαμηλή στάθμη θορύβου και προσφέρει την προβλεπόμενη εγγύηση.

Ανοξείδωτες Κατασκευές

H Euroklima δραστηριοποιείται στη κατασκευή και προμήθεια επαγγελματικού ανοξείδωτου εξοπλισμού για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια.

Η εταιρεία μας προβαίνει σε ολοκληρωμένη μελέτη της κατασκευής, συνδυάζοντας τις απαιτούμενες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές παροχές, για την σωστή λειτουργία.

Επαγγελματικός Κλιματισμός

Η Euroklima αναλαμβάνει την μελέτη κατασκευής και παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη σε ετήσια βάση.

Οι επαγγελματικές μονάδες κλιματισμού αποτελούν την ιδανική επιλογή τόσο σε καταστήματα, ξενοδοχεία, γραφεία όσο και σε εστιατόρια προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας.

Οικιακός Κλιματισμός

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης.

Η επιλογή της εσωτερικής μονάδας γίνεται σύμφωνα με την ανάγκη της κάθε οικίας με γνώμονα την αισθητική και την κάλυψη των αναγκών σε ψύξη-θέρμανση.

Συντήρηση Κλιματισμού

Σταθερή συντήρηση του κλιματιστικού σας σε ετήσια βάση.

Η εταιρία μας δίνοντας έμφαση στον τομέα της συντήρησης και της τεχνικής υποστήριξης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο τμήμα service απο ειδικευμένους τεχνικούς με στόχο την άμεση και υπεύθυνη επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος ή βλάβης.

Παγωτομηχανές

Τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες παγωτομηχανές θα τις βρείτε εδώ.

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο μηχάνημα για να ταιριάξει δικές σας ανάγκες και τους περιορισμούς του χώρου. Η Euroklima σας υποστηρίζει οποιαδήποτε στιγμή με συντήρηση και αναταλλακτικά.

Γρανιτομηχανές

Μηχανές μονής, διπλής και τριπλής θέσης, δίνοντας σας τη δυνατότητα να σερβίρετε πολλές γεύσεις.

Εξυπηρετούμε ολόκληρη την Ελλάδα ενώ στο εύρος των πελατών μας συγκαταλέγονται καφέ, εστιατόρια, μπαρ, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις από το χώρο της εστίασης.

Μηχανές Hot Dog

H Euroklima παρέχει μηχανές Hot Dog παντός τύπου στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με 3ετή εγγύηση.

Παρέχουμε μια μεγαλύτερη ποικιλία μηχανών Hot Dog, μηχανές ατμού,νερού και roller, προσπαθώντας να καλύψουμε στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες του επαγγελματία.

Εγγύηση Κατασκευής

H Euroklima σας καλύπτει εγγύηση καλής κατασκευής, αλλά και τρία χρόνια σε όλα τα προϊόντα της.

Όλες οι συσκευές που παρέχει καλύπτονται με 3ετή εγγύηση και σ'αυτό το χρονικό διάστημα αποκαθίστανται δωρεάν τυχόν εργοστασιακές βλάβες, από το υψηλής ποιότητας Service της Euroklima.